soestHistorische markt binnen grote en gezellige kerstmarkt van middeleeuwse Soest

Nog t/m 22 december kan je in de middeleeuwse plaats Soest terecht voor een van de mooiste, gezelligste en grootste kerstmarkten van Westfalen. Binnen dat geheel in deze middeleeuwse plaats is het van 5 t/m 7 december genieten van een historische kerstmarkt.
Bij het licht van kaarsen en middeleeuwse levende muziek bieden de leden van de „Vereniging Soester vrienden van de middeleeuwen“ zelfgebakken en met de hand gemaakte zaken aan. Daarnaast kan je in de stand van de middeleeuwse kleermaker edele stoffen en kleden bewonderen. Een smid toont zijn kunnen en er worden middeleeuwse dansen opgevoerd. Wil je nog een blik in je eigen toekomst werpen, dan kan je dat doen in een heuse Tarot-tent. Deze middeleeuwse markt is binnen het geheel van de Soester kerstmarkt geopend op vrijdag 5 december van 17 tot 22 uur, op zaterdag 6 december van 13 tot 22 uur en op zondag 7 december van 13 tot 22 uur. Op de zondag zijn trouwens van 13 tot 18 uur alle winkels open in Soest.
Voor verdere info: Wirtschaft & Marketing Soest, Teichsmühlen-gasse 3, 59494 Soest, tel. 0049-(0)2921-66350050, www.soester-weihnachtsmarkt.de.

Foto: Wirtschaft & Marketing Soest

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Grafschaft & Wilzenberg Grafschaft Sunset Kahler Asten Steig Lennetal Hoher Knochen

 

Meest gelezen