jaarwisselingGezellige jaarwisseling in het Schmallenberger Sauerland

De jaarwisseling heel ontspannen in het gezin, met vrienden of met de partner genieten? Thuis met de nodige werkzaamheden en stress? Hoe zou het zijn om de jaarwisseling eens elders door te brengen? Het is maar 300 km van Utrecht of Brussel en je bent in een totaal andere omgeving, die van het Schmallenberger Sauerland, waar je een vrolijk “Guten Rutsch“ in het nieuwe jaar wordt gewenst. Dat kan bij voorbeeld in een authentiek hotelletje. Behalve een culinair verwenprogramma worden daar onder andere een geleide wandeling door het winterse landschap met picknick in het bos en ontspanning in een stoombad aangeboden. Zeven overnachtingen incl. halfpension (4x 3-gangen menu, raclette-eten, uitgebreide proeverij van Sauerlandse ham, 5-gangen Oudejaars-menu met aperitief aan het haardvuur, etc.) en dat vanaf 540 euro per persoon in een 2.-pers. kamer.
Voor verdere info: Gasteninformatie, Poststrasse 7, 57392 Schmallenberg, telefoon 0049-(0)2972-97400,
www.schmallenberger-sauerland.nl.
Foto: Schmallenberger Sauerland

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Kloster Grafschaft Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Sunset Zomer Herschede

 

Meest gelezen