Eothaar-LamasZuid-Amerikaanse lama’s aan de Rothaarsteig: een boeiende ontmoeting

Op de weg tussen Winterberg/Albrechtplatz naar Bad Berleburg ligt het dorpje Wemlighausen. Een schitterende wandelomgeving op weg naar een volgend vergezicht. Tot je er een onverwachte ontmoeting hebt: te weten met tien lama’s, die behoren tot het protestantse Freizeitzentrum Wemlighausen. Voor informatie over deze niet inheemse dieren, de Rothaar Lama’s, zie www.Rothaar-Lamas.de
Je leert op dit centrum over de herkomst en het gedrag van deze rustige dieren, over hun speciale eigenschappen en ook hoe je het beste met ze kunt omgaan. Daarna kan je in de bosrijke omgeving tussen Bad Berleburg, Schmallenberg en Winterberg uitgebreide wandelingen maken met deze dieren, varierend van één uur tot meerdere dagen.
De lama’s zijn volgens hun verzorgers een bijzondere belevenis voor jong en oud. En het vrijetrijdscentrum heeft een hele reeks spannende, ontspannende en afwisselende aanbiedingen rond de Rothaar-lama’s samengesteld. Daarbij dragen deze intelligente dieren bij aan een bijzondere ervaring in de natuur.
Voor informatie: www.rothaar-lamas.de  of Freizeitzentrum Wemlighausen, Am Wernsbach 1, 57319 Bad Berleburg, tel. 0049-(0)2751-3772.

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Bisons in Werpe Fachwerkhäuser Zomer Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Sunset Marpe

 

Meest gelezen