schmallenbergerwoche_Feestweek “Schmallenberger Woche: van 27 tot 31 augustus

Mocht je van 27 tot 31 augustus in het Sauerland zijn, plan in die periode dan ook een bezoekje aan de stad Schmallenberg. Met dagelijks minimaal twee live-concerten en de ADAC Oldtimer Classic autorally zorgt de Schmallenberger Woche daar voor bijzonder veel vertier en sfeer in het land van de 1.000 bergen. Dat maakt een kort uitstapje naar deze Sauerlandse “stad van de sokken” tot een belevenis, waarbij je oren en ogen tekort komt. Zo spelen bands uit heel Europa bij gratis entree op het marktplein van de historische binnenstad lekkere Duitse rock, pop, blues en jazz.
Bovendien bezorgen de ongeveer 100 blinkende oldtimers na hun 120 km lange rallywedstrijd de toeschouwers herinneringen aan deze droomauto’s uit inmiddels vervlogen tijden. Ze presenteren zich namelijk op de zondag bij het frühschoppen in een uitgebreid autocorso. Tijdens de vijf dagen is er veel te beleven in Schmallenberg: amusement, plezier, talrijke acties en activiteiten. De museummijl in de Ooststraat, waarop alle musea van het district Hochsauerland zich presenteren, is een hoogtepunt. Een groots opgezet kinderprogramma rondt het totaal af.
Voor aanmeldingen voor de Oldtimer-Classic en verdere informaties: Gasteninformatie, Poststrasse 7, 57392 Schmallenberg, telefoon 0049-(0)2972-97400, dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur, fax: 0049-2972-974026; www.schmallenberger-sauerland.nl.

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Grafschaft & Wilzenberg Fachwerkhäuser Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Rothaarsteig am Kahlen Asten

 

Meest gelezen