kraeuterKruidenwandeling bij Meschede gaat op zoek naar de „vroege wilden“

Daslook, veldkers of pinksterbloem, speenkruid, brandnetel en hondsdraf. Dat zijn de vroege wilde kruiden, die er op een kruidenwandeling met Anna Kremer in Erflinghausen bij Meschede in het Sauerland nu al te ontdekken zijn.

Op zondag 13 april 2014 gaan ze weer van start. Deze kruidenwandelingen worden iedere zondag en woensdag gehouden en beginnen dan om 14.30 uur. Het is aan te bevelen om je op dezelfde dag voor 12.00 uur aan te melden. Zo’n geleide wandeling duurt tussen de 90 en 120 minuten. De op deze wandeling volgende proeverij wordt individueel in rekening gebracht (inclusief de mee te nemen recepten). Er wordt stevig schoeisel aanbevolen. Het thema van de wandelingen verandert al naargelang het seizoen. Daarom wordt nu gestart met de „vroege wilden“.

Deze kruidenwandelingen worden georganiseerd door het Hofhotel Kremer en de toeristische werkgemeenschap „Rund um den Hennesee“. Je kunt je voor deze wandeling aanmelden onder 0049-(0)291-90876510. Voor groepen vanaf 6 personen zijn andere data op aanvraag mogelijk. Voor verdere informaties: www.annas-wildkraeuter.de.

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Westfeld Bisons in Werpe Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Sunset Marpe

 

Meest gelezen