RothaarsteigIn alle rust genieten van Sauerlands lange afstands wandelpad Rothaarsteig

De lente staat voor de deur en brengt het Schmallenberger Sauerland steeds meer tot bloei. Op pad in het afwisselende landschap met uitgestrekte weilanden en zachtglooiende berghellingen, indrukwekkende vergezichten en romantische dorpen met hun vakwerkhuizen, geniet de wandelaar hier van de ontluikende natuur met zijn prille, zachte groen. Aan de Rothaarsteig, het lange-afstandspad van Brilon naar Dillenburg in Hessen belééf je het echte lentegevoel.

“Natuur puur” gekoppeld aan top-wandelgenot ervaar je gedurende een zeven dagen “wandel-zonder-bagage”-aanbieding met dag trajecten van 16 tot 24 km door “het glooiende zuiden van de Rothaarsteig”. Gestart wordt in het idyllische dorp Latrop in het Schmallenberger Sauerland. Het gaat dan zonder al te veel bagage langs de bronnen van de riviertjes Eder, Sieg en Lahn naar Dillenburg in de deelstaat Hessen. Inclusief 6 overnachtingen met ontbijt in hotels, pensions en hotelletjes, lunchpakketten, wandelkaarten en bagagetransfers naar de volgende etappebestemming vanaf 374 euro per persoon in een tweepersoons kamer.

Voor informatie en boekingen: Gasteninformatie, Poststrasse 7, 57392 Schmallenberg, telefoon 0049-(0)2972-97400, dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur, fax: 0049-2972-974026; www.schmallenberger-sauerland.nl.

 

Foto: Schmallenberger Sauerland

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Grafschaft & Wilzenberg Zomer Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Heidschnucke am Kahlen Asten

 

Meest gelezen