WanderkarteNieuwe versie van Winterberger wandelkaart in Duits en Nederlands verschenen

Natuurlijk: de voordelen van het wandelen met een GPS-apparaat zijn groot. Maar toch: een goede wandelkaart is een onmisbare begeleider op een iedere wandeling, zeker als de accu van het GPS-apparaat of van de smartphone leeg is. Daarom heeft de Vakantiewereld Winterberg zijn „grote“ wandelkaart vernieuwd en gedrukt in een oplage van 10.000 exemplaren. De kaart is voor 4,95 euro verkrijgbaar bij de Tourist-Information in Winterberg.

Winterberg en omgeving beschikken over zo’n 480 wandelkm’s die zich door de bossen en velden, over bergen en door dalen slingeren. De kaart beschrijft iedere km en is daarom het standaardwerk voor iedere wandelaar die hier actief wil zijn. De kaart beschrijft top-wandelpaden, zoals de Winterberger Hochtour, de Rothaarsteig en Sauerland Höhenflug en daarnaast themapaden, kleine en minder bekende tochten met hun hoogteprofielen. Het gaat hier om een topografische kaart met een gedetaileerde afbeelding van het te doorkruisen terrein. Vermeld zijn ook de hellingen, straten, buslijnen, grotere gebouwen, de omtrekken van plaatsen en dat alles in het Duits en Nederlands.

Voor nadere informatie: Tourist-Information Winterberg, tel. 0049-(0)-2981-92500, www.winterberg.de

Foto’s: Vakantiewereld Winterberg

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Westfeld Bisons in Werpe Zomer Zomer Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Heilig Kreuz Kapelle Wormbach

 

Meest gelezen