Hoehenflug Trailrun1ste Sauerland-Höhenflug Trailrun voor atleten op 8 juni in Sundern-Hagen

Op 8 juni 2014 wordt voor het eerst het startschot gegeven voor de Sauerland-Höhenflug Trailrun. Vanaf het Mega-Sports-Center in Hagen bij Sundern in het Sauerland kunnen dan atleten kiezen voor verschillende trajecten (trails) met een lengte van 5 of 10 km of de halve marathon, die 21,0975 km lang is.

Vorig jaar heeft een organisatiecomité van de Skiclub Hagen-Wildewiese deze plannen voor het nieuwe loopevent gesmeed. Besloten is samen te werken met het projectbureau van het lange-afstands wandelpad Sauerland-Höhenflug (die van west naar oost door de streek loopt) en met Sauerland Tourismus.

De lopers hebben 8 juni de mogelijkheid om uit diverse trajecten en routes te kiezen. Inmiddels is er een uitgerijpt concept dat lopers en potentiële deelnemers aan deze Trailrun (inclusief het verloop van de trajecten) kunnen bekijken op de website www.Hoehenflug-Trailrun.de.

Intussen hebben zich daar al ruim 100 atleten en atletes geregistreerd en dat blijft ook de komende maanden mogelijk.

 

Foto Sauerland Toerisme: De organisatoren van de Sauerland-Höhenflug Trainrun, v.l.n.r. Nolte (Skiclub), Berens (Sauerland-Höhenflug), Göddeke (Sauerland Toerisme) en Appelhans (Skiclub).

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Bisons in Werpe Grafschaft & Wilzenberg Fachwerkhäuser Sunset Rothaarsteig am Kahlen Asten

 

Meest gelezen