SchneekanonenDe sneeuwkanonnen kunnen hopelijk aan

Eindelijk! Dit weekeinde komt hopelijk de aangekondigde kou eraan. Waarschijnlijk is het vrijdag al koud genoeg om te gaan besneeuwen. Vanaf morgen gaat het volgens de weersverwachting ook nog eens echt sneeuwen, al zal dat maar een dun laagje zijn. Net genoeg om de bergen wit te kleuren. Hoe lang het gaat duren voordat de besneeuwde pistes klaar zijn, valt nog niet te zeggen. In de loop van zaterdag komen er naar verwachting sneeuwbuien vanuit het westen opzetten, die in de nacht naar zondag aanhouden. Dat levert wellicht een laagje van 5 tot 10 centimeter op. Zondag is het droog en vrij koud, maandag komt er volgens de verwachtingen nieuwe sneeuw. Voor de komende week blijft het waarschijnlijk koud, met aanhoudende lichte sneeuwval. De besneeuwing kan dan ook blijven doorgaan!

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Stausee Hennesee Hennesee Bisons in Werpe Hoher Knochen Zomer

 

Meest gelezen