bobsimulatorSauerlandse bobsimulator dé blikvanger op Vakantiebeurs Utrecht

Het absolute middelpunt van de Sauerland-stand op de afgelopen Vakantiebeurs in Utrecht was ongetwijfeld de bobslee-simulator, een professionele bob in originale grootte, waarin de bezoekers konden instappen. Eerst aanduwen, dan snel in de bob springen en de snelle slee dan veilig door een digitaal ijskanaal naar beneden sturen. Dat alles dankzij de technisch ultramoderne simulator.

„Onze bezoekers aan de stand hadden daarmee erg veel plezier“, aldus Julia Göddeke van Sauerland Toerisme. In diverse leeftijdsklassen werd in de bob gestreden om de beste dagprijs. Degene die de snelste dagtijd op zijn of haar naam had staan, won een taxibobrit over een lengte van ruim 1.600 meter in de Winterbergse bobbaan.

Daarnaast werd ook geïnformeerd over de Sauerland-thema’s wandelen, fietsen, wintersport, de stuwmeren en over de campingmogelijkheden in de streek. Naast de bobsimulator straalde ook een gondel van de Ettelsberg Seilbahn uit Willingen een echte Sauerland-flair uit. Tegen deze achtergrond kregen de bezoekers de nodige informatie over hun komende vakantie met geheime tips en ideeën voor nieuwe ervaringen in de streek.

Foto: Sauerland Toerisme

 

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Kloster Grafschaft Grafschaft & Wilzenberg Zomer Kahler Asten Steig Hoher Knochen

 

Meest gelezen