weber-thomas

Directeur Thomas Weber van Sauerland Toerisme wil de komende jaren meer aan de weg timmeren in Nederland en Vlaanderen. In de periode januari tot augustus 2013 daalde het aantal buitenlandse overnachtingen met 3,2%. Een daling voor het eerst sinds jaren van groei.

Weber: „Ruim 80% daarvan zijn Nederlanders en Vlamingen. We moeten hen nog meer overtuigen van het Sauerland als vrijetijdsregio. We zijn dichtbij, hebben een modern aanbod aan activiteiten, voor ieder jaargetijde en iedere geldbuidel. Een vakantie in het Sauerland is gewoon de moeite waard.“

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Bisons in Werpe Kloster Grafschaft Fachwerkhäuser Fachwerkhäuser Kahler Asten Steig Herschede

 

Meest gelezen