gastbetreiberBijeenkomst Nederlandse gastbedrijven in Schmallenberger Sauerland

Vandaag, 20 januari, kwamen de Nederlandse eigenaren van hotels, pensions en vakantiewoningen uit het Schmallenberger Sauerland bijeen voor hun kwartaalgesprek, de zogheheten Nederlandse Stammtisch. Bij versgebakken boterkoek en andere typisch Nederlanderse lekkernijen passeerden vele onderwerpen de revue.

Iedereen was blij dat de kou-inval in het Sauerland aanstaande is. Dat biedt uitzicht op kunstmatige én natuursneeuw. Ook werd informatie uitgewisseld welke Duitse toeleveranciers aan de gastronomie een uitstekende kwaliteit Nederlandse kroketten en frikandellen thuisbrengen. Er is voorts gesproken over de talrijke brochures, flyers, speurtocht-boekjes, die in het gebied in het Nederlands verschijnen. En toerismedirecteur Hubertus Schmidt van het Schmallenberger Sauerland en de vakantiestreek Eslohe (rechts voor op de foto) kwam met het bericht dat op 24 januari a.s. in Schmallenberg een echte klimhal voor jong en oud wordt geopend.

Herbst 2013

WOLL is het tijdschrift van onze regio voor onze regio. Vier keer per jaar rapporteren we verhalen en nieuws uit onze regio - de Sauerland.

 

 

 

Laatste berichten
Contact

WOLL-Magazin
Kückelheim 11
57392 Schmallenberg

 

Telefon: +49 2971 87087
Telefax: +49 2971 87043

 

E-Mail:
redaktion@woll-magazin.de

 

 

Hennesee Hennesee Heilig Kreuz Kapelle Wormbach Kahler Asten Steig Sunset Marpe

 

Meest gelezen